RSM

Partner van Roeibaan.com

BEGIN JOUW LOOPBAAN BIJ RSM

Het starten van je eigen carrière als stagiair of werkstudent in de accountancy of fiscaliteit is spannend en uitdagend. Bij RSM geloven we erin dat persoonlijke begeleiding daarbij erg belangrijk is. Doordat je de opgedane kennis bij ons kunt toepassen in de praktijk en direct samenwerkt met onze Young Professionals en Senior Professionals, bezorg je jezelf én RSM een mooie tijd!

Stage lopen of als werkstudent aan de slag gaan bij RSM is een uitstekende keuze. Hoewel we deel uitmaken van het wereldwijde RSM-netwerk en over uitgebreide opleidings- en carrièremogelijkheden beschikken, blijven we toch een informele organisatie waar iedereen meetelt. Bij RSM word je niet alleen als stagiair gezien, maar ook als collega. Een belangrijke nuancering.

Stage bij RSM
De potentie die in jou zit, willen we graag verder ontwikkelen. Je kunt bij RSM rekenen op de begeleiding die hoort bij een toekomstig professional. Want dat ben jij. Afhankelijk van de werkzaamheden ga je zelfstandig of in teamverband aan de slag. Hierbij houden we rekening met je opleiding, wensen en persoonlijkheid. Daarnaast ontvang je een maandelijkse stagevergoeding.

Heb je tijdens je stage een vraag? Je wordt bij RSM niet aan je lot overgelaten. Loop gewoon binnen bij een van jouw RSM-collega’s. De deur staat altijd open. Sterker nog: bij RSM werken ook universitair docenten die jou perfect kunnen begeleiden en adviseren.Dankzij de stage krijg je een uitstekend beeld van RSM. De informele werkomgeving, de enthousiaste collega’s en de ruimte die aanwezig is voor eigen initiatief: stage lopen bij RSM is niet alleen erg leerzaam, maar ook nog eens leuk!

Werkstudent
Tijdens je studie fiscaal recht of fiscale economie aan de slag als werkstudent? Dat kan bij RSM. Als werkstudent draai je mee in de dagelijkse praktijk en kun je rekenen op intensieve begeleiding.

Waarom aan de slag bij RSM?

  • RSM is het zesde accountants- en fiscalistennetwerk ter wereld.
  • Het RSM-netwerk bestaat uit ruim 800 kantoren in 120 landen en 43.000 professionals.
  • In Nederland werken 450 professionals op 11 vestigingen.
  • Je krijgt intensieve begeleiding en ondersteuning van Young Professionals en Senior Professionals.
  • RSM kent een informele werksfeer.
  • Alle deuren staan voor jou open, ook die van partners.
Meer info op www.rsmnl.com