Stichting Roeibaan.com zoekt secretaris en penningmeester!

Roeiers zijn niet alleen nuttig op het water, maar hun doorzettingsvermogen, competitiviteit, loyaliteit en coachbaarheid maakt hen ook waardevolle medewerkers voor bedrijven. Stichting Roeibaan.com is een landelijke samenwerking tussen studentenroeiverenigingen om het bedrijfsleven en studenten met elkaar te verbinden. Ter behartiging van dit belang worden bedrijvendagen en andere netwerkevenementen georganiseerd.

Wil jij bijdragen aan het bouwen van bruggen tussen nu en de toekomst voor roeiende studenten? Ben jij een teamplayer en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan past een bestuursfunctie bij Stichting Roeibaan.com misschien bij jou! Per september komen er twee parttime bestuursfuncties vrij: secretaris en penningmeester.

Secretaris
Als bestuurslid zet je de strategie uit en bepaal je samen met de andere bestuursleden de visie van Roeibaan. Als secretaris leg je verslag van de bijeenkomsten, onderhoud je contact met externen en fungeer je als aanspreekpunt. Het beheer van de sociale media kanalen behoort ook tot jouw taken. Daarnaast is er veel ruimte voor initiatief en nieuwe ideeën. De exacte portefeuilles van de bestuursleden worden aan het begin van het jaren onderling afgestemd, waardoor jij jouw eigen draai kan geven aan de bestuursfunctie.

Penningmeester
Als bestuurslid zet je de strategie uit en bepaal je samen met de andere bestuursleden de visie van Roeibaan. Als penningmeester heb je voornamelijk een adviserende taak. Jij weet wat de huidige stand van de rekening is en waar nog geld te besteden is. Als penningmeester kun je de rest van het bestuur advies geven en meer inzicht verschaffen over welke uitgaven wel en welke uitgaven niet te doen. Daarnaast zorg je voor een juiste afrekening van bedrijvendagen en andere evenementen. Verder is er veel ruimte voor het uitwerken van nieuwe ideeën. De exacte portefeuilles van de bestuursleden worden aan het begin van het jaren onderling afgestemd, waardoor jij jouw eigen draai kan geven aan de bestuursfunctie.

Geïnteresseerd? Solliciteer hier.

Bij vragen over de vacature kun je contact met ons opnemen via bestuur@roeibaan.com.