Roeibaan op de Aegon Koninklijke-Holland Beker

De Aegon Koninklijke-Holland beker is een jaarlijks prestigieuze roeiwedstrijd die in juni wordt georganiseerd. Roeibaan is een landelijk initiatief waarbij studentenroeiverenigingen verspreid door heel Nederland samenwerken om roeiers en bedrijven direct met elkaar in contact te brengen. Komend jaar zullen de Aegon Koninklijke-Holland Beker en Roeibaan gezamenlijk een recruitment evenement organiseren voor alle roeiende studenten. Zowel voor de studenten die meedoen aan de wedstrijden, als voor de studenten die komen aanmoedigen.

Combineer het kijken van de wedstrijden in een stijlvolle omgeving en het opdoen van waardevolle contacten in het bedrijfsleven op het recruitment evenement van Roeibaan & Aegon De Koninklijke-Holland beker!

Houd de Facebook pagina en de website in de gaten voor de aanwezige bedrijven en het programma! Zodra de datum en het programma bekend is laten we dit weten.