Lezingen in maart, april en mei

Op 6 maart vond op Njord een Roeibaanavond voor psychologiestudenten plaats, met als thema: ‘Het brein en eten: een haat/liefde verhouding’. Roeibaan kijkt terug op een zeer geslaagde avond! Veel dank aan de sprekers prof. dr. Eric van Furth en Marita Kipperman voor hun inspirerende lezingen.

Op 23 april heeft Dhr. Schellaars een inspirerende lezing gegeven tijdens de Hollandia roeiwedstrijden. Door een brug te slaan tussen het roeien en het bedrijfsleven heeft hij het publiek een goede inkijk gegeven in de voordelen van een roeier op de arbeidsmarkt.

Op 15 mei vond de Roeibaanlezing ‘The Turkish Dream: Tijd om wakker te worden!’ plaats op de K.S.R.V. Njord. Deze avond heeft voor voldoende stof tot discussie gezorgd en de aanwezigen weer een nieuwe kijk op Turkije en de macht van Erdogan gegeven!