Juridische Bedrijvendag 19 mei 2017

Juridische Bedrijvendag Roeibaan met Houthoff Buruma en De Brauw Blackstone Westbroek op de U.S.R. “Triton”.

Tijdens de Juridische Bedrijvendag kregen studenten de mogelijkheid om door middel van verschillende activiteiten in contact te komen met instanties en bedrijven uit de juridische sectoren. De dag begon met een plenaire sessie van Training Farm. In de middag tijdens de lunch kon je uitgenodigd worden voor een individueel gesprek met medewerkers van Houthoff Buruma en De Brauw Blackstone Westbroek.

Na de lunch vonden er twee workshoprondes plaats waarna we afsloten met een banenmarkt en borrel. Onder het genot van een hapje en een drankje was er voldoende gelegenheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met recruiters en ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers.